Підкорювачі жіночих сердець - рецепти повітряних десертів

Підкорювачі жіночих сердець - рецепти повітряних десертів
06/03/2016 MIRTABLOG

Хочете здивувати кохану смачним сніданком у ліжко, так, щоб вона надовго запам'ятала і розповідала всім подругам, як їй з вами пощастило? Це не так складно, як здається;) Пропонуємо кілька небанальних і простих у приготуванні десертів, від одних назв яких, жіноче серце б'ється частіше.

Маскарпоне з полуницею


Наш фаворит, адже на початку весни, як ніколи хочеться свіжої полуниці. На щастя, зараз знайти її нескладно.

Отже, Вам знадобиться:

• 400-500 гр. свіжої полуниці;

• 260 г маскарпоне;

• 250 мл. вершків 30-35%;

• 200 г цукрової пудри.

 Приготування:

1. Очистіть полуницю від хвостиків, покладіть в дуршлаг і ретельно промийте. Перекладіть в інший посуд і пюріруйте за допомогою блендера Mirta.

2. Присипте маскарпоне цукровою пудрою і збийте тим же блендером, використовуючи насадку «міксер» на низькій швидкості, акуратно влийте вершки і збивайте ще трохи, до повної однорідності.

3. Змішайте полуницю з кремом з маскарпоне.

4. Розкладіть крем в красиві креманки або келихи, прикрасьте свіжою полуницею і вершками.

Подавайте в ліжко з самого ранку разом з келихом проссеко. Жіноче серце тане від такого поєднання, так що можете користуватися цим Лайфхак частіше;)

Фрукти в ананасових човниках


Дуже прості і доступні інгредієнти в поєднанні з правильною подачею перетворюються в справжній кулінарний шедевр. Кохана автоматом присвоїть вам звання Мастер-Шеф 87-го рівня.

Вам знадобиться:

• ананас, апельсин, банан - по 1 шт .;

• 1 плитка чорного шоколаду;

• 1 ст. ложка лимонного соку;

• 2 ст. ложки апельсинового соку;

• 30 гр. мигдальних пластинок.

Приготування:

1. Пластинки мигдалю обсмажте на сковороді без масла до світло-коричневого кольору і викладіть на тарілку.

2. Ананаси разом з листям розріжте вздовж і поперек. М'якоть виріжте, залишаючи приблизно 1-1,5 см по краях. Подрібніть м'якоть на дрібні шматочки.

3. Апельсин і банан почистіть від шкірки і наріжте дрібними кусочкамі. Перемішайте фрукти і збризніть лимонним соком, щоб вони не потемніли. 

4. Змішайте апельсиновий сік з розтопленим шоколадом. До речі, мультиварка Mirta MC-2220 Queen відмінно розплавляє шоколад. 

5. Половинки ананасів викладіть на красиву тарілку і наповніть фруктами, зверху полийте шоколадним соусом і посипте мигдальними пластинками.

Банани в шоколаді


Якщо попередні два рецепта здаються вам все-таки занадто складними, залишається один вихід - банани в шоколаді. Дуже смачне і ситне блюдо, деякі дівчата можуть прожити на ньому цілий день, так що можна заощадити на поході в ресторан.

Вам знадобиться:

• 4 банана;

• 100 гр. чорного шоколаду;

• 100 мл. молока;

• 50 гр. волоських горіхів.

Приготування:

1. Банани очистіть від шкірки, покладіть на деко і відправте у розігріту до 220 ° С духовку на 6-8 хвилин.

2. Горіхи подрібнити з допомогою блендера.

3. Шоколад розтопіть в чаші мультіварки, постійно помішуючи, додайте молоко і продовжуйте помішувати, поки маса не стане однієї консистенції.

4. Дістаньте банани з духовки, залийте розтопленим шоколадом, а зверху посипте горіхами.

Героєм бути дуже приємно, спробуйте! Все не так складно, як здається - впевнені, ви впораєтеся!

Автор: Ксенія